Dashboard | +Follow
Shut Up Then Smile
Pratikal sudah habis
27 April 2013 • 1:59 AM • 0 comments


Assalamualaikum peeps ! firstly sorry sebab dah lama tak update blog ini, Bukan sengaja untuk abaikan blog ni tapi sibuk dengan kehidupan sebagai pelajar . Seperti sedia maklum di "Entry" sebelum ni anna telah menjalani pratikal untuk semester 4 di Taiping selama dua bulan . 

Banayak benda baru yang anna belajar . Bila berjauhan dari keluarga , anna belajar berdikari . Tiap-tiap minggu tak boleh balik rumah . Maklum la Penang (kolej) dengan Kedah (rumah) dekat je kan .. :D

Kini 2 bulan tu dah berakhir dengan begitu cepat . sekarang ni anna tengah cuti semester . Minggu depan akan bermula semester baru pula . Banyak benda yang anna akan cerita kan nanti . XOXO ..bye :D




X0X0,Anna_Ilyana



De' Owner♥

Hello,you've stepped onto my blog..Anna is the name.♥ I've born on 2 december 1992 at butterworth,penang.I love my family, my love,and also my friend. Student at Allianze University College of Medical Sciences (Penang).
::This is my site so please respect me::


Daisypath Happy Birthday tickers



ChitChat♥

Jum Ber'BURUNG' biru♥


Tabung Mintak sumbangan♥

-----------------------------------------
Copyright© by Anna Lee 2012
-----------------------------------------