Dashboard | +Follow
Shut Up Then Smile
Examination ?? Finish !
08 February 2013 • 6:13 PM • 0 comments


Assalamualaikum peeps in the earth .

Kesian cik blog kerana lama tidak dipenuhi makanan *cerita-cerita sensasi .wooo,sensasi la sangatkan ,maaf yea cik blog diabaikan .tuan kamu ni sibuk dengan Final Exam Semester 4 jadi terpaksa la kamu beralah yea. sabar . sabar !Tak banyak yang anna nak cerita dekat sini .



Dah habis Final Exam sem 4 last week (29 January - 1 February)

                     Paper yang paling susah paper Neurological II,.cuak kot masa jawab paper tu sebab asyik teringat lecturer (Mr .Gowri ) dah pesan siapa x dapat A automatic dia akan failedkan dari naik sem ..mahu x cuak dibuat nya tapi alhamdulillah boleh jawab paper tu ,just x tahu la boleh lepaskan target or x.Semester 4 ni anna just ambil 4 subject jea...

 Posting . . . (25 February 2013 until 19 April 2013)
  
                        Nampak tak ayat postong  di atas eehhhh silap posting =) Ni kali kedua anna berPOSTING .For your information sebelum ni anna hanya berposting di dalam negeri Pulau Pinang tapi kali ni di hantar ke negeri perak ,TAIPING . Sedihnya mengenang nasib diri yang tercampak jauh dari bff .OMG,semua bff anna dapat dekat penang je .Nak buat macam mana kan dugaan belajar .

                          Last sem yaya yang dihantar ke Kangar , sem ni anna . Sem depan sapa pulak mangsa ??adakah Aiyda , Farah ,Eya atau Anysa??sama-sama la kita nantikan sem depan..

Tak banyak yang anna nak share dengan korang ni sebab tak de citer yang sensasi lagi lorh ,huhu  . .lagipun sekarang anna tengah menghabiskan cuti semester yang tinggal lagi beberapa hari je ..13 hb nanti anna akan menjalani Pre-Clinical Posting di kolej ,kiranya macam persediaan sebelum pergi pratikal la :)

Wish me a luck ! Nervous kot posting kali ni :) Ada masa nanti anna akan sharekan story lagi yea ...xoxo :D


                     



X0X0,Anna_Ilyana



De' Owner♥

Hello,you've stepped onto my blog..Anna is the name.♥ I've born on 2 december 1992 at butterworth,penang.I love my family, my love,and also my friend. Student at Allianze University College of Medical Sciences (Penang).
::This is my site so please respect me::


Daisypath Happy Birthday tickers



ChitChat♥

Jum Ber'BURUNG' biru♥


Tabung Mintak sumbangan♥

-----------------------------------------
Copyright© by Anna Lee 2012
-----------------------------------------