Dashboard | +Follow
Shut Up Then Smile
Happy New Year
04 January 2013 • 3:20 AM • 0 comments

Assalamualaikum peeps in the Earth !

Entry di taip pada 4 / 1 / 2013
 This is my first post in 2013 ..Happy new year to all bloggers & readers ...hope tidak terlambat nak ucapkan .huhuhu..busy mengalahkan perdana menteri ..cepat betulkan masa berlalu , sedar x sedar kita dah masuk tahun baru iaitu 2013 .

Anna dah memasuki awal 20 an la . dah  tua anna  sekarang , anna sudah berusia 21 pada tahun 2013...woo macam x percaya je

Important this year !

  • Belajar rajin-rajin..x main2 dah kot !
  • maintain kan pointer or dapat pointer yang lagi tinggi 
  • jadi pemandu yang berhemah ! sebab suka drive laju * penting
  • own a lot pocket MONEY ! *hahaha
  • wanna be a proud muslimah ..* in shaa allah
  • Get a new phone ..*nak beli guna duit sendiri
Bila dah memasuki usia 21 tahun . .mesti ada soalan common la kan..

  • Dah boleh kahwin dah la kan ??
    *saya muda lagi la , belajar pun x habis lagi .
So bermula nya tahun baru ney anna nak mulakan azam untuk maafkan orang yang pernah menyakiti hati anna. di kesempatan ni anna pun nak memohon maaf andai anna ada terguriskan hati anda .maafkan anna. anna cuma manusia yang lemah . . memory yang lepas anna anggap sebagai kenangan & pengalaman untuk teruskan kehidupan.Alhamdulillah kerana masih diberikan kesempatan bernafas di muka bumi ciptaan Allah s.w.t . .Okey la sampai disini sahaja entry kali ney ...xoxo :D

P/s : Everytime u wanna go to bed. Do pray,

Dont forget to thank God for what happened today, :)
And pray that u'll wake up breathing tommorow. xD ryte ?

I pray that God will help me endure this pain inside, and i pray for a better tommorow

*from me to you, you you all and back to me. :') selamat malam. -_^ v


X0X0,Anna_Ilyana



De' Owner♥

Hello,you've stepped onto my blog..Anna is the name.♥ I've born on 2 december 1992 at butterworth,penang.I love my family, my love,and also my friend. Student at Allianze University College of Medical Sciences (Penang).
::This is my site so please respect me::


Daisypath Happy Birthday tickers



ChitChat♥

Jum Ber'BURUNG' biru♥


Tabung Mintak sumbangan♥

-----------------------------------------
Copyright© by Anna Lee 2012
-----------------------------------------