Dashboard | +Follow
Shut Up Then Smile
Cancel .. Cancel !
07 November 2012 • 9:16 PM • 0 comments

Assalamualaikum peeps in the Earth !
Entry ditaip pada 07 November 2012 ( RABU )
Minggu terakhir sebelum Revision Week (minggu depan ) . So mood untuk holiday tu makin menjadi-jadi , Penyakit M untuk ke class pun semakin menjadi-menjadi gak . hakhak . 



walaupun sem ni class x pack sangat la sebab just ambil 4 subject  ( Neurological System II , Electrotherapy II , Cardio Respiratory System II & Musculoskeletal System II ) ja tapi class tiap-tiap hari ada la .

Dua tiga hari ni class asyik cancel je , rasa marah pun ada dengan sesetengah budak class yang dah tahu x ada class tapi x announce dekat orang lain , betul-betul selfish la kan . maybe dia x kesian tengok orang penat-penat jalan pergi kolej then dapat tahu class x ada pun .. Geram nya dengan orang yang macam ni .

Sudah la kan " Kita perlu maafkan kesalahan orang sakitkan hati kita " . So fikir kan yang + + + + ja k ..

P/s : Selamat bercuti minggu depan kepada semua warga Allianze University College of Medical Sciences (AUCMS ) .. Tidak dilupakan juga kepada housemate aku yang beragama Hindu , Selamat menyambut Deepavali pada hari selasa depan (13 november )...



X0X0,Anna_Ilyana



De' Owner♥

Hello,you've stepped onto my blog..Anna is the name.♥ I've born on 2 december 1992 at butterworth,penang.I love my family, my love,and also my friend. Student at Allianze University College of Medical Sciences (Penang).
::This is my site so please respect me::


Daisypath Happy Birthday tickers



ChitChat♥

Jum Ber'BURUNG' biru♥


Tabung Mintak sumbangan♥

-----------------------------------------
Copyright© by Anna Lee 2012
-----------------------------------------