Dashboard | +Follow
Shut Up Then Smile
Terima Kasih awak
21 October 2012 • 4:49 PM • 0 comments

Assalamualaikum people in the Earth  and Happy sunday .

Hye there , hari ni hari AHAD bersamaan 21 October 2012 ,hari untuk berehat dari tugasan yang berlambak   .. Minggu ni anna x balik rumah so stay dekat Hostel jea la menyiapkan kerja-kerja yang tertangguh ..

Tapi hati rasa sedih semacam dua , tiga hari ney sebab orang yang selalu bergaduh dan mengusik anna telah pergi menyambung pelajaran ke Universiti Malaysia Terengganu ( Sarjana Muda Pengurusan (Maritim) ) ..
Semoga kamu berjaya dalam bidang yang kamu ceburi ..

Anna dah kenal dengan dia dari darjah 4 lagi, then after darjah 5 terus terputus hubungan sampai la bulan 6 tahun ni baru dapat contact balik. . 2 pun atas pertolongan seorang kawan baik dia..lepas tu tiap-tiap hari kitaorang selalu keep in touch la.. Kitaorang akan selalu borak pasal kereta , future ..Dia selalu mengusik anna , untuk pengetahuan you 'll ,anna geli dengan KUCING .. so dia selalu menyakat anna pasal kucing..

Baru-baru ney sebelum dia pergi ke terengganu , dia cabar anna ,pointer siapa yang tinggi..
so anna pun menyahut cabar dia..


Awak,kita tengok yea pointer sapa yang lagi tinggi k.. Good luck awak,saya harap awak boleh sesuai kan diri di negeri orang..Belajar rajin-rajin k.. 



X0X0,Anna_Ilyana



De' Owner♥

Hello,you've stepped onto my blog..Anna is the name.♥ I've born on 2 december 1992 at butterworth,penang.I love my family, my love,and also my friend. Student at Allianze University College of Medical Sciences (Penang).
::This is my site so please respect me::


Daisypath Happy Birthday tickers



ChitChat♥

Jum Ber'BURUNG' biru♥


Tabung Mintak sumbangan♥

-----------------------------------------
Copyright© by Anna Lee 2012
-----------------------------------------