Dashboard | +Follow
Shut Up Then Smile
Baucer Buku Hilang ~!
06 February 2012 • 12:29 PM • 0 comments

sumber dari encik Google

salam,hye readers..selamat tengahari..sejak akhir-akhir ni terasa malas nak up to date kan blog..hahah..hari ini anna nak cerita pasal baucer buku...baucer 2 dah hilang ..HILANG??how??actually x hilang pun la tapi abang ensem yang kerja kat kedai popular dah ambik semua baucer 2..wawawa...sedihnya..haha..*main2 jew*


semalam anna dah gunakan baucer buku tersebut..banyak betul barang yang dapat di beli menggunakan baucer tersebut...berbaloi rasanya..

anyway kepada kerajaan sebab bagi baucer tersebut..
P/s  kepada yang tukarkan baucer kepada wang tunai,korang memang rugi banyak la..







X0X0,Anna_Ilyana



De' Owner♥

Hello,you've stepped onto my blog..Anna is the name.♥ I've born on 2 december 1992 at butterworth,penang.I love my family, my love,and also my friend. Student at Allianze University College of Medical Sciences (Penang).
::This is my site so please respect me::


Daisypath Happy Birthday tickers



ChitChat♥

Jum Ber'BURUNG' biru♥


Tabung Mintak sumbangan♥

-----------------------------------------
Copyright© by Anna Lee 2012
-----------------------------------------