Dashboard | +Follow
Shut Up Then Smile
awesome
08 February 2012 • 6:25 PM • 1 comments

Salam,hye readers..cik anna nk bercoleteh hari ni sebab terlampau happy..happy la sangat kan,sebenarnya hari ni happy sebab hari ni satu class je...

kebas dari website college...XoXo :)

Kalau tiap-tiap hari satu class je kan best...wah-wah banyak Lemak lak kan.ish-ish macam la kampus ney saya yang punya lak kan..hehehe..bergurau jew la..tapi kalau macam 2 sampai bila nak habis sem kan dengan subject yang berlambak lagi yang x habis....

Hope sem depan x dapat la posting jauh-jauh,x sanggup...tapi kalau dah dapat posting jauh-jauh nak buat macam mana lak??Nasib badan la...

X0X0,Anna_Ilyana



De' Owner♥

Hello,you've stepped onto my blog..Anna is the name.♥ I've born on 2 december 1992 at butterworth,penang.I love my family, my love,and also my friend. Student at Allianze University College of Medical Sciences (Penang).
::This is my site so please respect me::


Daisypath Happy Birthday tickers



ChitChat♥

Jum Ber'BURUNG' biru♥


Tabung Mintak sumbangan♥

-----------------------------------------
Copyright© by Anna Lee 2012
-----------------------------------------