Dashboard | +Follow
Shut Up Then Smile
Bedroom
16 January 2012 • 1:23 AM • 0 comments

Hye readers,korang sihat ke??
anna nak berleter tengah malam ney,boleh x??apasal anna nak kena mintak izin lak kan..hahaha..dah tengah malam ney tiba-tiba nak berleter pasal ...
BILIK TIDUR
tengah bosan x tahu nak buat apa,mata ney pun x boleh nak pejam lagi...nak baca buku macam "Not in Mood" so tangan pun gatal la nak search something kat google..thanks encik Google bagi idea untuk anna..hahaha
jom tengok gambar yang anna cari






anna suka yang ney



SEMUANYA CANTIK KAN!!!

X0X0,Anna_Ilyana



De' Owner♥

Hello,you've stepped onto my blog..Anna is the name.♥ I've born on 2 december 1992 at butterworth,penang.I love my family, my love,and also my friend. Student at Allianze University College of Medical Sciences (Penang).
::This is my site so please respect me::


Daisypath Happy Birthday tickers



ChitChat♥

Jum Ber'BURUNG' biru♥


Tabung Mintak sumbangan♥

-----------------------------------------
Copyright© by Anna Lee 2012
-----------------------------------------