Dashboard | +Follow
Shut Up Then Smile
SUGAR DADDY,sebaya ayah korang Kot!!
24 September 2011 • 2:47 PM • 0 comments

OH,sugar daddy..
where are you???




EEE.geli anna bila dengar ayat macam 2...SUGAR DADDY???apa benda nya 2??


Dulu selalu anggap Sugar daddy 2 merepek & ada ke orang yang bergelar sugar daddy ney.Tapi bila dah belajar kat College swasta,baru anna tahu budaya sugar daddy ney memang wujud..anna dengar cerita ada student yang di sponsor or support oleh sugar daddy dorang dari sumber kewangan..betul kew??tepuk dada,tanya iman..

Maybe dorang kekurangan sumber kewangan dan mencari peluang untuk mendapat kan duit dengan mudah
so tanpa fikir panjang dorang membuat keputusan yang mudah..dah la sugar daddy dorang 2 sebaya dengan ayah dorang..maybe sugar daddy 2 suami orang..

Sugar daddy 2 laburkan duit kat dorang & dorang bagi diri dorang dekat Lelaki tersebut..
eee,please la...
singkat nya fikiran dorang..

apa nak jadi dengan dunia sekarang !!!

P/s :: kepada yang bergelar student fikir-fikirkan lah..

X0X0,Anna_Ilyana



De' Owner♥

Hello,you've stepped onto my blog..Anna is the name.♥ I've born on 2 december 1992 at butterworth,penang.I love my family, my love,and also my friend. Student at Allianze University College of Medical Sciences (Penang).
::This is my site so please respect me::


Daisypath Happy Birthday tickers



ChitChat♥

Jum Ber'BURUNG' biru♥


Tabung Mintak sumbangan♥

-----------------------------------------
Copyright© by Anna Lee 2012
-----------------------------------------