Dashboard | +Follow
Shut Up Then Smile
Nasib baik Aku x langgar Kau ****!!!
24 September 2011 • 2:13 PM • 0 comments

Salam..Hye readers lama anna x update blog ney..actually x ada story nak citer lagipun terlalu busy dengan study ...

Anna ada story nak citer dekat you'll,benda ney jadi semalam waktu anna ngah "merempit",..so anna nak lepaskan tension,sakit jiwa limpa kat cini,bley kan??

Sumpah,sakit hati betul la.
Macam S*** jew...

Cerita dye bermula apabila anna ngah 'sedap-sedap' merempit tiba-tiba ada satu kereta ney nak kuar simpang x bagi 'SIGNAL' n hentam kuar macam 2 jew, x pandang kiri kanan dulu..

Nasib baik anna sempat brek,kalau x brek memang dah hentam "BONTUT" kereta ..
jadi penghuni Hospital la..

Dalam hati duk menyumpah la..kalau bawak kerete 2 ingat la orang lain sama..
bukan kau sorang jew guna jalan raya..

Macam mana JPJ boleh bagi lesen kt orang macam 2..
geram nya..

P/s : Ingat la orang yang tersayang

X0X0,Anna_Ilyana



De' Owner♥

Hello,you've stepped onto my blog..Anna is the name.♥ I've born on 2 december 1992 at butterworth,penang.I love my family, my love,and also my friend. Student at Allianze University College of Medical Sciences (Penang).
::This is my site so please respect me::


Daisypath Happy Birthday tickers



ChitChat♥

Jum Ber'BURUNG' biru♥


Tabung Mintak sumbangan♥

-----------------------------------------
Copyright© by Anna Lee 2012
-----------------------------------------