Dashboard | +Follow
Shut Up Then Smile
aku bakal RAYA dengan "Kekasih Pujaan Hati" la !!
24 August 2011 • 12:02 AM • 0 comments

Salam..hye readers..sorry lama anna x update blog ney..bukan x ad new story..tp juz xad masa nak update...macam you'll sedia maklum la,line Wifi kat hostel anna 2 trouble shoot cikit masa bulan ramadhan ney..HAHA..pejam celik dah nak sampai penghujung bulan ramadhan,cepatnya masa berlalu...Betul la kata perpatah Masa itu adalah Emas..

Bila dah sampai nak penghujung ramadhan,confirm orang semua akan fikir pasal satu benda ney...RAYA!!...hari kemenangan kepada umat islam setelah sebulan menjalani ibadah puasa..tahun ney anna bakal beraya bersama "Kekasih Pujaan Hati"..Who??Who??jeng-jeng!!..cuba korang teka...ASSIGNMENT!!..OMG.....OOhh No!!...

Anna sudah dapat 

Assignment Physiology...bla bla bla....nk draw semua diagram,argh remeh tul...dah la tangan macam "kayu"..

Assigment Physics _ _ _ _dapat tajuk Atom dengan Levers jew..senang jew..

Presentation English _ _ _ Kerja group...

Coming soon (Tomorrow Night) :: Assignment MPW= Pendidikan Islam...
anna x ley nak mengeluh semua tu carymark untuk exam gak kan..so kena la wat..

NotaHati ::Raya yang menarik kot tahun ney :) <3



X0X0,Anna_Ilyana



De' Owner♥

Hello,you've stepped onto my blog..Anna is the name.♥ I've born on 2 december 1992 at butterworth,penang.I love my family, my love,and also my friend. Student at Allianze University College of Medical Sciences (Penang).
::This is my site so please respect me::


Daisypath Happy Birthday tickers



ChitChat♥

Jum Ber'BURUNG' biru♥


Tabung Mintak sumbangan♥

-----------------------------------------
Copyright© by Anna Lee 2012
-----------------------------------------