Dashboard | +Follow
Shut Up Then Smile
kucing pun tahu sayang anak...
05 June 2011 • 6:58 PM • 0 comments

Seperti kebiasanya bila cuti,confirm ar bangun lewat & tidur lewat..hahahha (ketawa sopan) ...
dah la aku tidur pukul 7 pagi,tidur sekejap sangat..Pukul 9 pg dah kena kejut dengan mak aku...ajak pergi pasar..

dalam ati "aduyai nak tidur lagi"

lepas balik dari pasar aku terus sambung tidur balik ar,tunggu lagi kan..mata dah berpinar-pinar..kepala pun dah berat semacam..apa yang ada dlm kepala nak bantal dengan katil jea..hujan pulak turun dengan lebatnya..

sedar2 hari dah merangkak ke petang..argh..malasnya nak bangun,tapi terpaksa bangun jugak..after sembahyang zuhur,lunch..Aik ley pngil Lunch lagi kew coz waktu 2 dah pukul 4 ptg...peduli apa kan... :)

ttba masa tengah makan 2,dengar bunyi kucing.actually aku ni penakut dengan kucing..sebenarnya geli dengan bulu kucing 2..adik aku cakap kucing 2 cari anak dye..cian kt dye...

dalam hati "kucing pun tahu SAYANGkn anak,Manusia???"
teringat lak news terbaru yang "sanggup Buang BAYI dari tingkat 5 rumah pangsa..

 xad perasaan kew manusia 2???
sendiri mau fikir la kn..
tepuk dada tanya diri!!

X0X0,Anna_Ilyana



De' Owner♥

Hello,you've stepped onto my blog..Anna is the name.♥ I've born on 2 december 1992 at butterworth,penang.I love my family, my love,and also my friend. Student at Allianze University College of Medical Sciences (Penang).
::This is my site so please respect me::


Daisypath Happy Birthday tickers



ChitChat♥

Jum Ber'BURUNG' biru♥


Tabung Mintak sumbangan♥

-----------------------------------------
Copyright© by Anna Lee 2012
-----------------------------------------